Beetje fysiek contact mag – NSK Voetbal

Ook dit jaar nam Alcedo deel aan het NSK Voetbal, dit jaar gehouden in het centraal gelegen Utrecht. We speelden mee in een gefuseerd team met mede enthousiaste voetballers van D.S.V. De Skeuvel. Met de teamnaam en tevens ons motto; “Beetje fysiek contact mag.” gingen wij het toernooi in.
Na maanden lang te hebben getraind samen met Skeuvel, was het moment dan toch echt aangebroken. Het was een prachtige dag en de sfeer zat er goed in. Wij waren klaar om iedereen te laten zien hoe een goed potje voetbal er nou eigenlijk echt uit ziet. Na een paar prachtige en zenuwslopende wedstrijden zat het behalen van de halve finale er helaas voor ons niet in. Nou moet hierbij vermeld worden dat het wel echt heel spannend was.
Zo waren er pareltjes van acties die tot in den eeuwigheid gekoesterd zullen worden.
Geen winst maar wel een ervaring rijker kijken wij terug op een prachtige dag.Uiteraard zijn wij ondertussen alweer hard aan het trainen voor het volgende jaar, hopelijk kunnen wij ons dan als geheel Alcedoteam representeren.Dus sluit je vooral bij ons aan!