Alcedoweeeen

De eerste editie van Alcedoween!
De activiteitencommissie deed al tijden geheimzinnig over wat ze voor ons in petto hadden. Je moet natuurlijk wel het begin van een traditie goed vieren. Natuurlijk is het geen halloweenfeestje als niet ook wat extra aandacht werd besteed aan de kostuums.
Er was zelfs een prijs voor de best geklede man en de best gekleden vrouw. Mitchell wist de prijs voor de mannen binnen te slepen met zijn poep onesie (letterlijk) en Christel had de prijs met haar luipaard outfit mét schmink en oortjes meer dan verdiend. Voor iedereen er erg in had, was het alweer tijd om op te breken. Time flies when you’re having fun. We kijken terug op een hele geslaagde eerste editie van Alcedoween!

WhatsApp Image 2017-10-31 at 22.16.14

WhatsApp Image 2017-10-31 at 22.16.15

WhatsApp Image 2017-10-31 at 22.16.13