SoftELS IUT 2018

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor het SoftELS IUT in Thialf. Je krijgt natuurlijk niet elke week de kans om op deze prachtige baan een wedstrijdje te rijden. Daarmee was het een buitengewoon mooie kans om weer eens een goede tijd neer te zetten. Maar liefst 9 Alcedianen vonden het dan ook niet erg om er het halve land voor af te reizen.

Zo werd Alcedo vertegenwoordigt door Jan Marc en Esther in de C-groep. In de B-groep werd er gestreden door Demi, Patrick, Chiel en Jeroen. Deborah, Timon en Jasper namen deel in de A-groep. Na mooie en snelle ritten heeft Demi de trots van de vereniging behouden door een mooi plaatsje op het podium te bemachtigen.

Al met al een spectaculaire wedstrijd, waarvan hieronder wat plaatjes staan!

DSC_0505WhatsApp Image 2018-03-05 at 14.09.52DSC_0168DSC_0214DSC_0251DSC_0585