Eurekaweek 2018

ew

De open trainingen zijn voorbij en we mogen terug kijken op een zeer succesvolle Eurekaweek! Heb jij nou een open training gemist en wil je wel graag meedoen? Mail naar secretaris@essvalcedo.nl en dan zorgen we ervoor dat je gewoon mee kan doen!

De eerste dag begon met een spetterende opening in Ahoy. Vol enthousiasme stonden Jeroen, Esther, Sanne, Demi en Katinka op het podium te wielrennen, dansen en skeeleren om onze vereniging te promoten. In de middag hebben we onze prachtige vereniging gepromoot op het Schouwburgplein.

Op de tweede dag was het informatiemarkt. Hier stonden we met een prachtige kraam en hadden we het heel de dag druk om over de vereniging te vertellen! Ook konden we op deze dag de eerste nieuwe leden al inschrijven! Al met al een goede dag om Alcedo nog meer op de kaart te zetten in Rotterdam.

De derde en, voor ons, laatste dag, was op woensdag met de Sport en Play. We hadden een supergave fiets waarop je je maximale wattage kon meten (bedankt RWC Ahoy!), elastieken, schaatsplanken en natuurlijk een superleuke inflatable!