DIES NATALIS: ALCEDO IS 5!

Het eerste lustrum werd gevierd op 22 november 2018, wat een mijlpaal! Niet geheel volgens de traditie vond deze Dies niet plaats bij de voorzitter thuis, maar zijn we neergestreken in Café De Wandelaar. De mythe ging dat daar de vereniging is opgericht, dat is later op de avond ontkracht maar mocht de pret niet drukken. Wel geheel volgens traditie, had de voorzitter een taart gebakken. En wat voor een! Een stroopwafeltaart met witte chocolade met natuurlijk (zoals voorgeschreven) het mooie logo bovenop.

Het werd een legendarische avond waar je vooral bij had moeten zijn om erover mee te kunnen praten. Het lustrumprogramma werd gepresenteerd en het lustrum thema. Het beloofd een mooi jaar te worden! Ook waren alle voorzitters, op 1 na, van de vereniging er! Een unicum!

Het lustrumthema is ‘Lekker bijdehand zo’n tunnelvisie”

Houdt in elk geval de komende dagen vrij in je agenda: 
– 8 februari 2019:  Het Alcedo Lustrum Feest  @ Rotterdam 
– 24 – 26 mei 2019:  Alcedo Weekender @ Rotterdam 
– 21 juni 2019: Alcedo Boekenbal @ Rotterdam