Open trainingen

Maandag 13 december, 15:30
Donderdag 16 december, 15:30

De schaatsbaan in Rotterdam is eindelijk open! E.S.S.V. Alcedo, dé studenten schaatsvereniging van Rotterdam, kan dan eindelijk weer haar eigen ijs op. Dit is ook een ideaal moment voor geïnteresseerde studenten om lid te worden van onze vereniging. Als jij een enthousiaste schaatser bent en op zoek bent naar een mooie schaatsvereniging is dit je kans. Of als je voorzichtig je eerste paar passen op het ijs zet en een gezellige sportvereniging zoekt, zit je bij ons aan het juiste adres.

Op maandag 13 en donderdag 16 december organiseren wij open trainingen. De perfecte kans om mee te maken hoe onze trainingen er aan toegaan. Daarnaast kun je gelijk de sfeer proeven, afhankelijk van de coronamaatregelen zullen we de training afsluiten met een gezellige borrel.

Om je op te geven voor de open training kun je een mail sturen naar secretaris@essvalcedo.nl of appen naar +31 6 25249190.

— Belangrijk — Tijdens de training heb je schaatsen (noren), handschoenen, warme sportkleding en een muts/helm nodig. Het is mogelijk om schaatsen te huren bij de schaatsbaan als je die niet hebt.