Braga Sprintcup

Voor het eerst in een lange tijd stonden wij weer op het ijs tegenover de andere SSV’s op de Braga Sprint Cup in Tilburg. Met een kleine groep van 4 schaatsers, 1 coach en een hele enthousiaste assistent coach deden wij absoluut niet onder aan de andere verenigingen, we kwamen namelijk terug in Rotterdam met twee gouden medailles. Paulien heeft bij de Dames C categorie haar debuut een gouden randje gegeven. Vervolgens heeft Erik bij de Heren B categorie de 1e plek veroverd en hierbij heeft hij ook nog eens een PR neergezet op de 1000 meter, wat veel positiefs beloofd voor de rest van het seizoen. Wij willen graag TSSV Braga bedanken voor het organiseren van de wedstrijd en wij kijken uit naar hopelijk nog meer wedstrijden waar we onze podiumplekken kunnen verdedigen tegenover de andere SSV’s.