Aanmelden droogtrainingen

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de aankomende droogtraining. Om er voor te zorgen dat we ons aan alle maatregelen kunnen houden zal er voorlopig in twee groepen van maximaal 10 deelnemers inclusief trainers getraind worden. Op volgorde van aanmelden zullen mensen wel of niet welkom zijn op de aankomende training, uiterlijk op de dag van de training krijg het te horen als je te laat was met aanmelden. Hoor je niets, dan mag je meedoen met de training.
Aanmelden voor de training is mogelijk van maandag tot en met woensdag 17:00 uur. Als je je niet hebt aangemeld voor de training, kun je helaas niet mee doen.
Verder is het uiterst belangrijk dat iedereen zich aan het coronaprotocol zal houden tijdens de trainingen, als dit niet lukt zijn we genoodzaakt de training vroegtijdig te stoppen!


Klik hier om het coronaprotocol te bekijken.
Click here to view the corona protocol in English.

ESSV Alcedo gebruikt de ingevulde gegevens alleen om het aanbieden van trainingen tijdens de coronacrisis mogelijk te maken en niet voor andere doeleinden. Na afloop van deze trainingen zullen alle gegevens verwijderd worden.
ESSV Alcedo uses the entered data only to organise training sessions during the corona crisis and not for other purposes. All data will be deleted after these training sessions.