Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november vond Alcedo’s allereerste ledenweekend plaats! Met een mooi aantal leden hebben wij drie dagen lang Tilburg oranje gekleurd.

De eerste avond begon al goed met een Michelin waardige stamppot maaltijd van onze activiteitencommissi, werd vervolgd met een avondje schaatsen kijken en een tocht door het bos. Natuurlijk konden we niet al te laat ons bed in want de volgende dag stond de Braga Sprintcup voor de deur. En daar moeten natuurlijk medailles gewonnen worden!

Na een uitgebreid ontbijt zijn we met z’n allen naar de Ireen Wüstbaan gegaan om alvast het ijs in het mooie Tilburg te verkennen. Vervolgens begonnen de dames Esther, Deborah, Mercede en Claudia met de 500m. Ook Chiel, Pim, Patrick en Jamie hebben de sprint gereden. Het werd ons al snel duidelijk, maar na de 1000m was het zeker, onze twee kanjers Deborah en Esther hebben een podiumplek weten te veroveren op de 1e en 3e plaats!

Met natuurlijk een mooie afsluitende avond vol met creatieve drankspelletjes en gelach, mochten we de volgende ochtend met een een brak hoofd onze spullen weer inpakken.

Met de inzet van onze toppers in de activiteitencommissie was het een geslaagd weekend!

img_3020img_2842aimg_2842bimg_2853aimg_2927aimg_2951aimg_2726