Boekenbal

Op 28 juni vond het Boekenbal plaats bij Café de Wandelaar. Hierbij is de Almanak gepresenteerd, welke is samengesteld ter ere van ons eerste lustrum.

Onder het genot van een biertje, bitterballen en een behoorlijk warme avondzon werd dit mooie boekje bekeken door de aanwezigen. Hierin zijn onder andere stukjes van oud-besturen, leuke Alcedo-verhalen en natuurlijk een smoelenboek van de leden te vinden.

We willen onze sponsor Aart van Voorthuizen Strafrechtadvocaat bedanken voor het sponsoren van de drankjes op deze avond. Daarnaast heeft Patrick van de Werken ons voorzien van bitterballen, wat ook zeer gewaardeerd werd.

Ook willen we de redactie van de Almanak natuurlijk bedanken voor de geslaagde samenstelling ervan.

Leden en donateurs die de Almanak nog niet in hun bezit hebben, kunnen deze verkrijgen door de secretaris te mailen. Ophalen kan (op aanvraag) tijdens trainingen of andere activiteiten.