Eurekaweek 2019

Ook dit jaar waren wij met Alcedo aanwezig bij de Eurekaweek, de intro week voor de nieuwe studenten in Rotterdam! Op zowel de informatiemarkt als het Sport&Play evenement hebben we met een aantal Alcedianen geprobeerd zoveel mogelijk eerstejaarsstudenten enthousiast te maken voor onze vereniging.

De week begon met de openingsceremonie, waarbij we in een flits voorbij kwamen op het podium. Het leek wel een schaatswedstrijd. De volgende dag, op de infomarkt, vielen we goed op met een behoorlijk oranje stand, tussen alle groen en blauw gekleurde verenigingen.

Tijdens Sport&Play was vooral de racefiets (op een Tacx) erg populair. Er kon door iedereen een poging gedaan worden zo hard mogelijk te fietsen. Dit zorgde natuurlijk voor flinke competitie onder de aanwezige studenten, maar stiekem ook onder een aantal Alcedianen.

Aan de schaatsplanken durfde weinigen zich maar te wagen. Toch hebben we een leuke groep mensen kunnen overtuigen de ijzers onder te binden komende winter.