Lid worden?

Lid worden van E.S.S.V. Alcedo is heel makkelijk. Door het formulier in te vullen, ben je direct lid van de studenten schaatsvereniging van Rotterdam. Om je inschrijving te bevestigen, moet er nog een machtiging worden ingeleverd bij de secretaris of andere bestuursleden. Dit kun je natuurlijk op de training inleveren of inscannen en naar de secretaris mailen.

Voor vragen kun je altijd terecht bij secretaris@essvalcedo.nl.

Een lidmaatschap bij E.S.S.V. Alcedo kost €35 per seizoen. Daarnaast moet je lid zijn van Eurasmussport. Dit kan met een Sportpas of via een speciale Alcedopas die €25 kost.

Hiervoor kun je twee keer in de week ’s winters trainen op het ijs en training in de zomer. Daarnaast kun je aanwezig zijn bij de borrels en evenementen zoals de E.S.S.V. Alcedo (elf)kroegentocht. Los hiervan staat de toegang tot de ijsbaan. Indien je in bezit bent van een Rotterdam Pas, kun je schaatsen voor €2,50 per training. Je kunt ook een 10-rittenkaart kopen voor €40,- als je niet in bezit bent van een sportkaart. Dit zijn de prijzen vastgesteld door de ijsbaan, maar op dit moment zijn we nog druk in overleg met de ijsbaan hierover.