Lid worden?

Lid worden van E.S.S.V. Alcedo is heel makkelijk. Door het formulier in te vullen, ben je direct lid van de leukste studenten schaatsvereniging van Rotterdam! Om je inschrijving te bevestigen, moet er nog een machtiging worden ingeleverd bij de secretaris of een van de andere bestuursleden. Dit kun je op de training inleveren of inscannen en e-mailen naar de secretaris.

Voor vragen kun je ook altijd terecht bij secretaris@essvalcedo.nl.

Een lidmaatschap bij E.S.S.V. Alcedo kost €38 per seizoen. Daarnaast moet je lid zijn van Erasmussport. Dit kan met een Sportpas of via een speciale Alcedopas die €27 kost. Met de Alcedopas krijg je korting op de entree van Schaatsbaan Rotterdam. Voor dit bedrag kan je twee keer per week schaatsen in de winter, en in de zomer kan je je meedoen aan een landtraining, inline-skate training of aan een wielrentraining.

De kosten voor de entree van de schaatsbaan komen voor eigen rekening. Je kan je eigen schaatsen meenemen naar de training, of je kan deze zelf huren bij de schaatsbaan. Deze kosten voor de schaatshuur zijn ook voor eigen rekening.
Daarnaast kan je meedoen met borrels en evenementen zoals de E.S.S.V. Alcedo (elf)kroegentocht!