Informatie voor nieuwe leden

Lid worden van E.S.S.V. Alcedo is heel makkelijk. Door het formulier in te vullen, ben je direct lid van de studenten schaatsvereniging van Rotterdam. Om je inschrijving te bevestigen, moet er nog een machtiging worden ingeleverd bij de secretaris of andere bestuursleden. Dit kun je op de training inleveren of inscannen en e-mailen naar de secretaris.
Voor vragen kun je ook altijd terecht bij secretaris@essvalcedo.nl.
Een lidmaatschap bij E.S.S.V. Alcedo kost €35 per seizoen. Daarnaast moet je lid zijn van Erasmussport. Dit kan met een Sportpas of via een speciale Alcedopas die €25 kost. Hiervoor kun je twee keer in de week ‘s winters trainen op het ijs en training in de zomer.
Daarnaast kun je aanwezig zijn bij de borrels en evenementen zoals de E.S.S.V. Alcedo (elf)kroegentocht. Los hiervan staat de toegang tot de ijsbaan. Samen met de ijsbaan Rotterdam hebben wij een mooie toegangsprijs voor onze leden. Je kan als lid van Alcedo namelijk 20 keer (dat zijn alle trainingen op de ijsbaan Rotterdam in de winter) de ijsbaan op, voor de prijs van 53 euro. Dat is 2,63 eur per toegang ipv 5,50 eur!