Bestuur

Bestuur VII – 2019-2020

Robert-Jan van de Brug (voorzitter)
voorzitter@essvalcedo.nl

 Ik ben Robert-Jan van de Brug, negentien jaar oud. Sinds dit studiejaar ben ik in Rotterdam komen wonen, maar zoals sommige wellicht zullen weten, ben ik geboren en getogen in Zeist. In Zeist ben ik bijna elk weekend te vinden, aangezien ik nog werk in een slagerij in een nabijgelegen dorpje als verkoper.

Hier in Rotterdam ben ik begonnen aan geneeskunde, het begin van een lange weg ;). Maar vooralsnog heb ik geen spijt van mijn beslissing en zal ik volgend jaar nog steeds hier studeren.  In mijn vrije tijd hou ik ervan om natuurlijk een beetje te sporten (wielrennen, hardlopen en natuurlijk schaatsen), gezellig op pad te zijn met vrienden, of een mooie sportwedstrijd te kijken. Bij de studievereniging van geneeskunde zit ik in de “beestcommmissie”, waarbij we jaarlijks 4 feesten organiseren. Dus al met al ben ik lekker druk.

Ik ben blij dat ik sinds afgelopen woensdag voorzitter ben geworden van deze mooie vereniging, maar als iemand dat tegen mij had gezegd toen ik dit jaar begon, had ik diegene niet serieus genomen. Tijdens mijn “middelbare school-tijd” was ik, kan ik wel zeggen denk ik, de een van de meest a-sportieve mensen uit Zeist. Daarom ben ik blij met deze vereniging, en met jullie, die mij op de trainingen hebben gemotiveerd met gezelligheid, om tot deze verandering te komen.

Ik hoop dat we er met z’n allen een mooi jaar van gaan maken, waarbij sporten, maar ook de gezelligheid hoog op de agenda staat.

Natuurlijk hoop ik jullie allemaal te zien bij de volgende training, borrel of een andere activiteit.

Rein Docter (secretaris)
secretaris@essvalcedo.nl

Hoi, ik ben Rein, 24 jaar en begin komend collegejaar aan het 4e jaar van mijn studie werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds november 2018 ben ik lid van Alcedo. Vanaf het begin was ik enthousiast over deze leuke vereniging. Toen ik wist dat ik volgend collegejaar een half tussenjaar zou hebben, en daardoor wat tijd over zou hebben, heb ik mij meteen opgegeven voor het bestuur. Het lijkt me een erg leuke, en vast ook leerzame ;), ervaring om hier een bestuursjaar te doen.

Schaatsen doe ik al vanaf ongeveer mijn 8e. Ik ben nooit heel fanatiek geweest, maar was er altijd meer voor de gezelligheid. Na een aantal jaar bijna helemaal gestopt geweest te zijn, heb ik dankzij Alcedo mijn enthousiasme voor het schaatsen weer teruggevonden. Ik hoop dat nog wat jaartjes door te zetten. Ook het wielrennen in de zomer bevalt me goed.

Ik hoop op dat we een leuk jaar tegemoet gaan met zijn allen, nee, daar heb ik het volste vertrouwen in!

Anne Li Cnossen (penningmeester)
penningmeester@essvalcedo.nl

Hi, ik ben Anne Li Cnossen en ik heb net mijn eerste jaar uni er opzitten. Ik ben geboren in China, maar ik heb mijn hele leven in Alkmaar gewoond. Na de middelbare heb ik eerst een jaar in China gestudeerd en aan het eind nog een paar maanden door Azië gereisd. Een geweldige ervaring die ik iedereen zeker kan aanraden!

Na een jaar reizen was het dan toch echt tijd om aan een studie te gaan beginnen. Ik studeer nu Liberal Arts and Sciences (University College) en ben van plan volgend jaar de Business and Economics major te gaan volgen. Aangezien ik deze richting op wil gaan, leek het me dan ook heel leuk om de penningmeester van Alcedo te worden.

Ik heb vanaf jongs af aan op schaatsen gezeten, eerst jeugdschaatsen, daarna een periode wedstrijdschaatsen en de laatste paar jaar ben ik meer voor de conditie aan het schaatsen. Toen ik afgelopen jaar in Rotterdam kwam wonen wist ik eerst nog niet zo goed wat ik aan sport wilde gaan doen, maar nadat ik eenmaal een keer had meegedaan aan de opentraining, was ik overtuigd en heb ik me opgegeven bij Alcedo.

Ik heb erg veel zin in komend jaar en heb er vertrouwen in dat bestuur VII een heel leuk bestuur gaat worden.

Timon Veerman (wedstrijdcommissaris)
wedstrijd@essvalcedo.nl

Hee allemaal, ik zal me even voor stellen want komend seizoen ben ik de wedstrijdcommissaris van ons geliefde Alcedo.
Ik zal maar beginnen met welke studie ik doe, ik studeer op het Hout- en Meubilerings College voor schrijnwerker en zit nu in m’n 4e jaar en doe volgend jaar examen.

Zelf kom ik uit Woudenberg, een dorpje aan de andere kant van Utrecht, waar ik in de zomer heerlijk kan trainen met de fiets over de heuvelrug.

Zelf ben ik al 4 jaar lid van Alcedo en heb het in die tijd zeer naar m’n zin gehad door graag op de trainingen te zijn en graag zoveel mogelijk IUT’S en NSK’S af te gaan waar het altijd gezellig is met de andere verengingen en je zelf flink kan verbeteren.
Waarom ik dit jaar bij het bestuur ben gekomen is omdat ik wel weer voor een nieuwe uitdaging wil aangaan en als wedstrijdcommissaris komend jaar moet dat zeker lukken.

Ik wil me komend jaar inzetten door zoveel mogelijk bij de trainingen te zijn en zoveel mogelijk leden mee te nemen naar wedstrijden. Het is altijd heel leuk om er met zoveel mogelijk Alcedianen te zijn.
Wat me leuk lijkt is om onze clubkampioenschapen niet in Den Haag maar in Rotterdam, in onze tunnel kunnen houden, want dat is natuurlijk onze prachtige thuisbaan.

Oude Besturen

Bestuursfoto bestuur VIBestuur V – 2018-2019

Demi Ammerlaan (voorzitter)
Èmese Heijkoop (secretaris)
Katinka van Berlo (penningmeester)

Bestuur V – 2017-2018Vbewerkt_03
Claudia Oranje (voorzitter)
Sanne Boom (secretaris)
Jan van Dam (penningmeester)
Jeroen van Dijk (wedstrijdcommissaris)
Iris van der Rest (PR commissaris)

Bestuur IV – 2016-2017bestuur IV
Deborah Veerman (voorzitter)
Esther Schrama (secretaris)
Mathilde Simon (penningmeester/PR commissaris)
Pim Heikoop (wedstrijdcommissaris)


Bestuur III – 2015-2016bestuur III
Esmee de Bruin (voorzitter)
Anne de Weerdt (secretaris)
Patrick Smaal (penningmeester)
Chiel Bakker (wedstrijd-/PR-commissaris)

Bestuur II – 2014-2015
Martin Schaaphok (voorzitter)
Stijn Oude Elferink (vice-voorzitter)
Mercede van Voorthuizen (secretaris)
Patrick van de Werken (penningmeester)
Monica Ravenstijn (PR-commissaris)

Bestuur I – 2013-2014Bestuur I
Martin Schaaphok (voorzitter)
Stijn Oude Elferink (vice-voorzitter)
Jamie Romijn (secretaris)
Patrick van de Werken (penningmeester)
Pim Baan (PR-commissaris)
Monica Ravenstijn (wedstrijdcommissaris)

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden die het leuk vinden gezellige activiteiten te organiseren voor de vereniging. Dus lijkt het je wat om borrels, uitjes of de kroegentocht te organiseren? Laat het weten via info@essvalcedo.nl!