Bestuur

Vbewerkt_03

Bestuur V - 2017-2018

Claudia Oranje (voorzitter)
voorzitter@essvalcedo.nl
06-55544033

Door een spontane actie van een van de leden stond ik afgelopen september op een van de trainingen. De eerste deelname bij Alcedo heeft mij zo ge-enthousiasmeert dat ik lid ben geworden. De afgelopen 4 jaar heb ik niks meer met schaatsen gedaan, ik was begonnen toen ik 7 jaar oud was, en was er ook behoorlijk klaar mee met schaatsen. Na 4 jaar hele andere leuke uitdagingen en bezigheden te hebben gedaan, (mijn MBO diploma behaald, Ski- en snowboard les gegeven en gewerkt in de Belgische Ardennen) dacht ik bij mezelf laat ik weer gaan studeren. Ik ben een totaal andere richting uitgegaan en ben afgelopen September begonnen aan HBO Bouwkunde aan de Hogeschool van Rotterdam. De gezelligheid van Alcedo, de verschillende studenten die hier bij elkaar komen, de beginners en gevorderden maken deze vereniging erg leuk en gezellig. Deze uitstraling wil ik graag voortzetten met als doel de vereniging (nog) meer te laten groeien met nog meer enthousiastelingen en wil graag de liefde voor de sport en het ‘luie’ studentenleven overbrengen als nieuwe voorzitter van bestuur V.

Sanne Boom (secretaris)
secretaris@essvalcedo.nl
06-51352854

Ik ben Sanne en ik heb de eer om komend jaar de functie van secretaris op mij te nemen. Ik volg momenteel de master orthopedagogiek aan de Erasmus Universiteit. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te schaatsen, maar op een jaarlijks bezoekje aan de ijsbaan na, deed ik hier vrij weinig mee. Afgelopen september ben ik lid geworden van Alcedo en ben ik erachter gekomen hoe leuk en gezellig het is om hier serieuzer mee bezig te zijn, zowel op als naast het ijs. Ik hoop dat wij als bestuur V er voor kunnen zorgen dat de vereniging net zo blijft groeien als afgelopen jaar en dat vooral het aantal actieve leden flink toeneemt. Ik heb in ieder geval enorm veel zin in komend jaar!

Jan van Dam (penningmeester)
penningmeester@essvalcedo.nl
06-14184433

Mijn naam is Jan van Dam en ik studeer geneeskunde. Schaatsen doe ik sinds afgelopen september. Afgelopen jaar heb ik het erg leuk gehad bij Alcedo en daarom wil ik me komend jaar inzetten om dat ook voor jullie en de nieuwe leden mogelijk te maken. Komend jaar hoop ik de functie van penningmeester te vervullen. Onder de motto’s “geld speelt geen rolex” en “geld moet glijden” zullen we hopelijk een mooi verenigingsjaar beleven. Wanbetalers worden niet gewaardeerd, maar zullen wel veel lieve berichtjes van mij ontvangen.

Jeroen van Dijk (wedstrijdcommissaris)
wedstrijd@essvalcedo.nl
06-10235580

Ik ben Jeroen en ben derdejaars student watermanagement. Schaatsen doe ik al sinds ik klein ben en dat vind ik dan ook hartstikke leuk. Sinds ik bij Alcedo schaats ben ik weer meer gaan trainen en veel fanatieker geworden met wedstrijden. Volgend jaar ga ik aan de slag als wedstrijdcommissaris bij Alcedo. Ik heb heel veel zin om hier iets leuks van te maken en hoop ook steeds meer mensen te zien die mee gaan naar de IUT’s! Het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als we daar ook nog in een paar categorieën kunnen winnen!

Iris van der Rest (PR-commissaris)
pr@essvalcedo.nl
06-22062463

Ik ben Iris en in het aankomende bestuur ga ik de functie PR vertegenwoordigen. Ik studeer Stedenbouwkunde in Breda, maar ik woon nog gezellig in Rotterdam. Vandaar dat ik ook bij Alcedo terecht ben gekomen. Eigenlijk schaats ook ik al vanaf jonge leeftijd. Ik heb ontzettend veel zin om mij met PR bezig te gaan houden! De Alcedo familie is zeer aan het groeien en ik ga daar aan meehelpen. Ik ga iedereen laten weten hoe leuk schaatsen is en hoe nog veel leuker dat is wanneer je schaatst bij Alcedo. Het zal revolutionair worden kan ik je zeggen.

Oude Besturen

Bestuur IV – 2016-2017
Deborah Veerman (voorzitter)
Esther Schrama (secretaris)
Mathilde Simon (penningmeester/PR commissaris)
Pim Heikoop (wedstrijdcommissaris)

Bestuur III – 2015-2016
Esmee de Bruin (voorzitter)
Anne de Weerdt (secretaris)
Patrick Smaal (penningmeester)
Chiel Bakker (wedstrijd-/PR-commissaris)

Bestuur II – 2014-2015
Martin Schaaphok (voorzitter)
Stijn Oude Elferink (vice-voorzitter)
Mercede van Voorthuizen (secretaris)
Patrick van de Werken (penningmeester)
Monica Ravenstijn (PR-commissaris)

Bestuur I – 2013-2014
Martin Schaaphok (voorzitter)
Stijn Oude Elferink (vice-voorzitter)
Jamie Romijn (secretaris)
Patrick van de Werken (penningmeester)
Pim Baan (PR-commissaris)
Monica Ravenstijn (wedstrijdcommissaris)

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden die het leuk vinden gezellige activiteiten te organiseren voor de vereniging. Dus lijkt het je wat om borrels, uitjes of de kroegentocht te organiseren? Laat het weten via info@essvalcedo.nl!