Bestuur

Bestuursfoto bestuur VIBestuur VI – 2018-2018

Demi Ammerlaan (voorzitter)
voorzitter@essvalcedo.nl
06-13005275

Na een superleuke Eurekaweek in 2016 en een gezellige open training was ik zo enthousiast dat ik meteen lid werd. Schaatsen is iets waar ik mee opgegroeid ben, maar het leuke aan Alcedo vind ik juist al die verschillende niveaus en het gevoel dat iedereen welkom is. Ik studeer ondertussen Small Business and Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam.
Mijn doel als voorzitter van bestuur VI komend jaar is nog meer Rotterdamse studenten enthousiast maken voor Alcedo. Hen kennis te laten maken de sportiviteit en gezelligheid die heerst en natuurlijk om de liefde voor de sport te delen! Ik heb er zin in en zie jou graag op de ijsbaan!

Èmese Heijkoop (secretaris)
secretaris@essvalcedo.nl

Hoi, ik ben Èmese, 23 jaar, studeer Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit en ik vind het een eer om dit jaar de secretaris van Alcedo te mogen zijn. Ik heb schaatsen altijd een fantastisch sport gevonden en ben ontzettend blij dat ik 2 jaar geleden de knoop heb doorgehakt en bij Alcedo ben gaan schaatsen. Wat ben ik enthousiast ontvangen! Het is heel gaaf om te zien dat trainers en leden van Alcedo altijd klaar staan om je te helpen waardoor ik snel mee kon komen, m’n eerste wedstrijden heb geschaatst en m’n eerste kilometers heb gemaakt op de fiets. Ik hoop als secretaris iets terug te kunnen doen voor alle sportieve en gezellige uren die ik gehad heb met onze vereniging. Als je nog vragen hebt, mail vooral of zoek me op in een van onze trainingen!

Katinka van Berlo (penningmeester)
penningmeester@essvalcedo.nl

Haai! Ik ben Katinka, 21 jaar en studeer ruimtelijk ontwerp aan de wdka. In februari ben ik bij Alcedo gekomen om het schaatsen onder de knie te krijgen en dit jaar ben ik ‘het vrouwtje van het geld’ van bestuur VI! Ik heb nog geen heel Alcedo jaar meegemaakt dus het is voor mij ook nog een beetje een verrassing hoe en wat allemaal. Maar ik heb heel veel zin om er samen met mijn medebestuur een mooi jaar van te maken!

Oude Besturen

Bestuur V – 2017-2018Vbewerkt_03
Claudia Oranje (voorzitter)
Sanne Boom (secretaris)
Jan van Dam (penningmeester)
Jeroen van Dijk (wedstrijdcommissaris)
Iris van der Rest (PR commissaris)

Bestuur IV – 2016-2017bestuur IV
Deborah Veerman (voorzitter)
Esther Schrama (secretaris)
Mathilde Simon (penningmeester/PR commissaris)
Pim Heikoop (wedstrijdcommissaris)

Bestuur III – 2015-2016bestuur III
Esmee de Bruin (voorzitter)
Anne de Weerdt (secretaris)
Patrick Smaal (penningmeester)
Chiel Bakker (wedstrijd-/PR-commissaris)

Bestuur II – 2014-2015
Martin Schaaphok (voorzitter)
Stijn Oude Elferink (vice-voorzitter)
Mercede van Voorthuizen (secretaris)
Patrick van de Werken (penningmeester)
Monica Ravenstijn (PR-commissaris)

Bestuur I – 2013-2014Bestuur I
Martin Schaaphok (voorzitter)
Stijn Oude Elferink (vice-voorzitter)
Jamie Romijn (secretaris)
Patrick van de Werken (penningmeester)
Pim Baan (PR-commissaris)
Monica Ravenstijn (wedstrijdcommissaris)

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden die het leuk vinden gezellige activiteiten te organiseren voor de vereniging. Dus lijkt het je wat om borrels, uitjes of de kroegentocht te organiseren? Laat het weten via info@essvalcedo.nl!