Sponsoring

Huidige sponsoren

14720468_1193748317370904_8735182463287446637_n

Schaatsbaan Rotterdam is drie maanden in het jaar geopend. In deze maanden staat er een overdekte 400 meter baan en een overdekte funbaan. Daarnaast biedt de schaatsbaan de verhuur van schaatsen aan en kan er op het Koek & Zopieplein worden genoten van warme chocolademelk en erwtensoep.


Davevandam1

Dave van Dam Sport is de Schaats en Skeeler Specialist! Voor alles op het gebied van schaatsen en skeelers kun je terecht bij deze winkel in Stolwijk. Het mooie is dat je als lid van ESSV Alcedo korting krijgt in de winkel!

Erasmus_Sport_3165-158

Stichting Erasmus Sport is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Erasmus Sport Centrum. Erasmus Sport biedt gedurende het collegejaar een uitgebreid sportprogramma aan, onder leiding van enthousiaste docenten en trainers. Zij begeleiden de individuele sporters, of trainen de teams van de sportverenigingen die aangesloten zijn bij Erasmus Sport.

logo

Aart van Voorthuizen is strafrechtspecialist en neemt uitsluitend strafzaken in behandeling. Hierin staat hij met zijn specialisme ondernemingen, instellingen en ook particulieren bij.

hordijkPiet Hordijk Tweewielers is jou go-to zaak voor fietsen, racefietsen en scooters! Is er iets mis met je fiets of scooter? Wil je nieuwe fiets of scooter? Of gewoon een accessoire? Dan moet je zijn op de Terbregseweg bij deze winkel! Bonus: neem je Alcedo jasje mee en krijg korting!

logo_duosport

Duosport geeft schaatscursussen op verschillende ijsbanen verspreid over Nederland en zo ook op schaatsbaan Rotterdam. Met ongeveer 350 instructeurs geven ze schaatsles aan jeugd en volwassenen, hele snelle en net beginnende schaatsers, scholen en bedrijven.

Ook interesse in sponsoring voor ESSV Alcedo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactformulier.